onsdag 29 juni 2011

Vinnare i Bloghopen!

Random har hjälpt mig att utse en vinnare och det blev:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ziro!

Stort grattis! Du har vunnit en valfri stämpel från Stämpelkällan!

Maila ditt namn och adress och vilken stämpel du vill ha till susanne@stampelkallan.com så kommer den i posten så småningom.

/Elli

måndag 27 juni 2011

Konsert och midsommar

Hej hej!

Först vill jag bara tacka för alla fina kommentarer jag har fått under bloghopen, jättekul att läsa! På onsdag tillkännages vinnarna så håll utkik på Stämpelkällan då för att se vilka som vunnit.

Nu till dagens inlägg! I onsdags åkte Håkan och jag till Stockholm för att gå på konsert med Foo Fighters på Stadion. Så vi hade ordnat barnvakt till barnen (var lite nervöst att lämna lilla Jazmine 6 månader, men det gick superbra) och väl uppe åt vi mat på en restaurang och sen gick vi till stadion. Konserten var helt suverän, det var utsålt, cirka 30800 personer, så det är en mäktig känsla när alla sjunger med i låtarna :) Tyvärr blir ju bilderna desto sämre... De här två är de enda som är acceptabla plus några filmsnuttar. Men minnesbilderna i huvudet är ju desto fler som tur är :)




Sen kom Midsommarafton och den firade vi tillsammans med goda vänner i Gamla Oxelösund och hemma hos oss.

Håkan och Jazmine

Izabelle och kompisen Oliver

Jag!

Min egeninlagda sill (burken var så ful så jag var tvungen att förfina den lite)

Sill och potatis m.m. på altanen hemma
Allt som allt, en mycket bra vecka!

Nu måste jag ge mig iväg för att hämta Izabelle på dagis.

/Elli

fredag 24 juni 2011

Hello everyone and welcome to Stämpelkällan’s Midsummer-bloghop! We’ll be showing off some of our favourite Stämpelkällan stamps along the way and there are some prizes to get along the way if you are lucky, and if you are REALLY lucky you’ll win the big one at Stämpelkällan’s blog. If you came here from Stämpelkällans blog you are on the right track. If not, hop over there to see some rules and info on how you can win and then come back here :)

This is what I made to inspire you today! I have used the stamp Höghus and coloured it with watercolour pencils and used some 3D-gloss on the windows. I tried a new type of fold for the card that I havent tried before and the "good luck"sign at the bottom helps to prevent the card from opening up. Doodled some with a black pen along the edges and added some bling and a paper string with a bow on the side.





Leave me a comment to be in the draw for a free stamp of your choice from Stämpelkällan, and also to be eligible for the grand prize at the end! You have until Sunday (June 26th), and the winners will be announced on wednesday!

The next person on the list is Lilla jag, hop on over there to see what she’s created!

Good luck and I hope you have fun watching all of our creations!

/Elli

måndag 20 juni 2011

Stämpelkällans bloghop!


På fredag, alltså midsommarafton startar Stämpelkällans bloghop! Då finns det chans att vinna fin-fina stämplar så titta in då!

söndag 12 juni 2011

Bröllop! / Wedding!

Hej!

Igår var jag på ett bröllop för första gången i mitt liv! Trots att jag snart är 30 har jag aldrig varit på ett så det var ju på tiden nu :) Det var våra vänner Linnéa och Jimmy som gifte sig och självklart gjorde jag ett kort till dem. Jag har hittat några utmaningar som jag passar på att vara med i:




Jag har använt vit och röd cardstock, ett designpapper från Maja Design, stämplar från Stämpelkällan: Hjärta1 enkelt litet, Happiness, Bliss, For all the times, vitt handgjort papper, vitt mönstrat papper, rosor och ett vitt band.

Nu dags att ta en kvällsmacka :)

/Elli

söndag 5 juni 2011

Kort och kanna!

Hejsan!

Den här veckan var det mitt lags tur att visa veckans stämpel och veckans projekt på Stämpelkällan, så jag tänkte visa upp här vad jag gjorde för nåt.

Jag börjar med veckans stämpel som var Blomstergirlang med hjärta i mitten. Då gjorde jag det här kortet med kärlekstema och använde även textstämpeln Du gör mig hel. Basen är vit, sedan ett brunt cardstock som ram och sedan ett randigt designpapper som jag har embossat hjärtan på i vitt och koppar. Då använde jag Hjärta1 enkelt, litet (både det vänstra och högra) och Hjärta1 enkelt. Dekorerade med öljetter och snöre, samt två rosor och en nål.

Till lördagsprojektet gjorde vi vattenkannor av olika modeller. Jag klurade ut en egen modell och försökte likna den vid en vattenkanna i zink som jag har och jag blev rätt nöjd med resultatet. Jag använde stämplarna Blomma med spröt mindre, Sans lilla bi och Love grows. Vill man ge bort den så tänkte jag att man kunde stoppa i några fröpåsar i stället för blommorna som sitter i nu.

Godnatt!