tisdag 24 april 2012

Scrapträff-kort

Förra lördagen var det dags för scrapträff igen! Det är Mixen som anordnar dessa träffar två gånger om året och det här var andra gången jag var med. 

Två utmaningar fanns det att ta sig an: ett kort och LO enligt två olika skisser, men jag som är rätt långsam när det kommer till pysslandet hann bara med att göra kortet. 

Skissen var lite knepig och skulle bland annat innehålla ett antal cirklar som ställde till det lite :) Men jag fick till ett kort till slut och då passade jag på att använda mig av den stämpel som mitt team i Stämpelkällan hade som Veckans stämpel då: Bästa vänner.


Jag maskade ihop texten med Cirkel med swirlram mindre. Jag använde även stämplarna Hjärta med swirlram mindre och Hörne swirl

Nu är det dags att ta lite kvällsmat!

/Elli

söndag 1 april 2012

Kort till 5-årig kille

I början på mars fyllde Izabelles kompis Oliver 5 år och Izabelle var bjuden på kalas hos honom. Jag gjorde förstås ett kort och det blev såhär:

Jag använde grå och blå/grön cardstock och ett rutigt design papper, samt ett silverglänsande papper som jag har haft ända sen jag jobbade på Tiimari (ca 8 år sen!).

Stämpeln är från Stämpelkällan och heter Kille med armarna i kors.

Blomman har jag gjort själv och svirveln i grått papper har jag kvar sen jag lånade Madame Inks cuttlebug för typ 2 år sen :) Mycket gammalt som kom till användning på det här kortet!

Nu dags för kvällens Så ska det låta på SVT play! Ha en fortsatt bra kväll.

/Elli