torsdag 2 december 2010

Trishutter-kort

Hej hej! Nu har jag äntligen fått till ett kort! Eller två faktiskt. Fast kortet som jag har lagt ner mest jobb bakom är det första här nedan. Det är ett kort med så kallad trishutter-vikning. Beskrivningen hittade jag här. Det har jag aldrig provat förut och det ser ju väldigt avancerat ut, men var faktiskt väldigt lätt. Jag har även provat en till ny grej på det här kortet och det är att sy i pappret. Det var rätt tidskrävande, men kul för jag gillar ju att brodera :)


Det mönstrade pappret ovan är köpt på Mixen och det gröna pappret med små upphöjda prickar på är från Panduro. Jag har använt två stämplar från Stämpelkällan: Får i paket och
Får, litet. Sen har jag använt mina bokstavsstämplar som jag tror jag köpte på Bokia och de är embossade i vitt. Och sen lite glitter runt kanten för att piffa till det hela!


Här ser man hur kortet ser ut när man öppnat det.

Fåret sitter på 3D-kuddar, är målat med akvarellpennor och har fått lite 3D-lack på paketprickarna och blomman på huvudet.


Närbild på en av de små rutorna som jag har broderat runt kanten. Pilligt, men kul!


Jag har även gjort mitt sista julkort (tror jag för nu borde de räcka) och nu är jag så trött på julkort så det här har jag inte lagt ner så mycket arbete på :) Det är två stämplar från Stämpelkällan: Juldekoration i skål och X-text: Nu tändas tusen juleljus. På glittergirlangen har jag duttat på lim och sen hällt på löst glitter och det ser ju faktiskt rätt så verkligt ut. På ljusen är det 3D-lack.
/Elli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar