söndag 31 oktober 2010

Halloween

Igår var vi bjudna på Halloween-kväll hos Izabelles kompis Oliver och hans familj. Det är ju alltid kul att få klä ut sig lite och det tycker ju framför allt barnen :) Izabelle ville vara spöke så jag fick offra ett av våra lakan som hon kunde ha på sig och hon gick med på att låta sig sminkas med lite vitt och svart i ansiktet och lite rufsigt hår. Själv har man ju inte så mycket att välja mellan i klädväg när man har en stor mage som sticker ut, så det fick bli svarta kläder och lite vitt smink och rufsigt hår. Så här fina blev vi: (Håkan såg ut som vi ungefär minus det rufsiga håret)


Väl där var det först korvgrillning i mörkret ute i trädgården där barnen fick busa av sig och jaga lite monster! Sen gick vi in och då skulle det pysslas. Vi gjorde bordsdekorationer med saker från naturen; mossa, löv kastanjer m.m. samt lite annat. Inget jag har prövat på förut direkt, men det var riktigt kul så det kommer jag göra fler gånger. Och Izabelle var jätteduktig, hon gjorde sin nästan helt utan hjälp! Hennes är den till höger och min är till vänster. (Ljusgruppen som är tänd fick jag av min mamma när jag fyllde.)

Efter pysslet fick vi smarrig pumpapaj med glass och grädde. Jättegott!
Idag har vi varit och grattat min bror Tobbe som har fyllt år och då hade jag förstås gjort ett kort till honom :) Det kortet gjorde jag utefter en mall till en av Stämpelkällans tidigare utmaningar. Det är alltid lite knepigare att göra ett kort till en kille, men dom här färgerna funkade bra tycker jag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar