torsdag 11 november 2010

Julkort

Oj har det redan gått en vecka sen senast? Tiden går så fort... Faktiskt fortare än vanligt nu när jag bara går hemma och väntar på bebis :)

Jag har gjort två nya julkort i samma format som tidigare:
På det här har jag använt tre stämplar från Stämpelkällan: Tomte tittar fram höger, Tomte tittar upp och Grankvist med hängande hjärtan/liten. Tomtarna är målade med akvarellpennor. Sen jag köpte nya och fler pennor så har det blivit jättekul att måla med dem, jag börjar få till skuggningar och sånt lite bättre nu, eller vad tycker ni? Grankvisten är embossad i vitt. Papprena är rester från förra årets julkortstillverkning, köpta på Panduro. Sen gillar jag att måla med vit penna runt kanterna så det ser ut som söm, det ger ett lite mer hemtrevligt utseende :)
På det här kortet stämplade jag och embossade Blomsterbård med swirls från Stämpelkällan och lade på lite glitter på blommorna. Det mönstrade pappret är köpt på Mixen och ovanpå det satte jag en filtbård med snöflingor och även ett tunt vitt band. (som på bilden knappt syns...)

Japp det var allt för mig för idag, nu ska jag sätta mig med ett annat pysselprojekt som jag kommer visa här när det är klart, vilket jag hoppas blir snart för det är till bebisen nämligen :)

2 kommentarer:

  1. Smart att använda blomsterbården som julstämpel.. det måste jag härmas med :) Dina skuggningar ser super ut på tomtarna vad var det för pennor du köpt?
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det är akvarellpennor av märket Koh-I-Noor, jag köpte 36 stycken, då har jag ett antal nyanser av varje färg :) Ja, blommorna på bården såg ju ut som julstjärnor så jag tyckte det passade bra. Kram kram!

    SvaraRadera