tisdag 22 mars 2011

Grattiskort med tårta

Hej! Nu har det pysslats kort igen! Inte så ovanligt nuförtiden för min del. Sedan jag kom med i Stämpelkällan-teamet blir det en hel del, men det är ju bara skoj :)

Här har jag gjort ett grattiskort. Det var min mamma som ville ha några kort till väninnor som fyller år nu under våren, så det här är det första av dom.

Jag har använt Tårta från Stämpelkällan som jag har färglagt med akvarellpennor. Jag lade också på ett lager 3D-lack på grädden. Sen är det en grattisstämpel som jag har köpt på Mixen och i hörnet en liten swirl från Tiimari :) Designpappret tror jag att jag har köpt på Panduro. Jag har skrapat kanterna och chalkat, vikt ner ett av hörnen och satt en brad där och till sist dekorerat med lite blommor, blad och bling-stenar.
Tårtan i närbild :)

På insidan av kortet använde jag en liten tulpan från Stämpelkällan, men den målade jag inte. Tyckte det blev snyggt att ha den omålad.
/Elli


1 kommentar:

  1. Det blev ju jättefin när det blev klar!! Nästa gång får man nog testa att ha sånt där vitt fluff på grädden oxå så man vet om det är en hit eller inte :)

    SvaraRadera