söndag 27 mars 2011

Stafflikort

Hej! Jag har upptäckt på senare tid att det är väldigt kul att prova nya vikningar av kort, inte bara köra med de gamla vanliga 15x15-korten. Så jag ville prova att göra ett stafflikort eller easel card som det egentligen heter. Hittade den här beskrivningen på Youtube och gjorde kortet enligt den, men jag blev inte helt nöjd för det blev så litet! Bara cirka 11x11cm... Så påskliljestämpeln som jag skulle använda fick ju knappt plats. Så nästa gång ska jag göra en större variant :) Men nu fick det här duga och så här blev det:


Jag använde benvit och lila cardstock. På det lila har jag stämplat en jättefin bakgrundsstämpel: Grattisbakgrund, men jag ville inte använda svart stämpelfärg för det skulle se så hårt ut, så jag provade med att vattenstämpla istället och det blev ju sådär... Texten syns inte så bra tyvärr. Sen har jag då använt den fina Påskliljan som jag har målat med akvarellpennor. Den klippte jag ut och satte på 3D-kuddar. På grattisbanderollen har jag stämplat med mina bokstavsstämplar köpta på Bokia. Och sen var det bara den lilla blomman och ett band som fick plats.

Ja, det kanske hörs i min beskrivning att jag inte är supernöjd med detta kort, men det kan man ju inte vara med allt man gör :)

/Elli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar