söndag 13 mars 2011

Kalastider!

Izabelle fyllde 4 år den 5:e mars, det är faktiskt lite svårt att förstå, hon har blivit så stor! I och med det har det varit fullt upp här hemma. Först var det kalas med släkten och några dagar senare hade vi ett litet barnkalas där bästisen Oliver och ett gäng ett-åringar härjade omkring här hemma. Så många barn har det aldrig varit här samtidigt förut och det lär väl inte vara sista gången heller :) Men kul var det!
Här är en glad 4-åring som nyss fått vad hon önskade sig: en Woody-docka! Det är en av karaktärerna i Toy Story-filmerna som är hennes absoluta favorit.
Födelsedagstårtan blev i form av en fjäril. Väldigt enkelt, man delar bara en vanlig rund tårta på mitten efter att man har fyllt den med det man vill ha, sen vänder man halvorna mot varann och dekorerar! Jag färgade grädden grön med karamellfärg och vi köpte matchande godisar. En skumbanan fick bli kroppen på fjärilen.
Izabelles kompis Oliver fyller år bara några dagar efter Izabelle, så till honom gjorde jag ett kort med rockigt tema. Han älskar rockmusik och gitarrer, så jag ville ha ett stämpelmotiv som hade med det att göra. Men när jag tittade igenom mina stämplar så hittade jag inget som passade, så jag provade att kolla på en hemsida som heter KennyK som jag vet har himla coola digistamps, alltså såna man köper och laddar ner. Och där hittade jag den här häftiga rockkillen som passade perfekt!
Jag har färglagt motivet med akvarellpennor som vanligt och sen fäste jag det på svart wellpapp som jag har haft kvar ända sen jag jobbade på Tiimari, vilket är drygt sex år sen! Det taggiga ritade jag på fri hand och blev riktigt nöjd med det. Sen blev det ett fasligt embossande, så jag har verkligen invigt embossingvärmepistolen jag fick i julklapp av sambon nu :) Alla grå och röda kanter är embossade med hologram-pulver och bokstäverna med svart. Jag har använt en vikning som kallas Z-fold tror jag, som är mycket enkel. Bara ett vanligt 15x15-kort som man viker tillbaka halva framsidan på.

Och så här ser det ut när man öppnar kortet.
Det var allt för denna gång!
/Elli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar