torsdag 11 augusti 2011

Glittrigt bebiskort

Hej på er!

Idag har jag gjort färdigt ett bebiskort som en liten nyfödd tjej ska få. Det är våra vänner Jenny och Frank som har fått en dotter och vi ska åka och hälsa på dom idag.

Så här blev kortet:

Jag har använt rosa och mörklila cardstock och ett supergulligt designpapper med små sovande ugglor på. Det har jag beställt från PY-hobby. Mycket glitter runt kanterna och på blommorna blev det, Jenny gillar glitter :) Stämplarna är alla från Stämpelkällan: Bubben, Välkommen till världen swirlig och på insidan Hjärtswirl hörne mindre.Här är en närbild på pärlorna jag hängde från en av blommorna. Jag köpte ju en ask med småpärlor när jag skulle göra shakerlådan till Izabelle och nu fick jag användning för dem igen. Jag använde en tunn ståltråd att trä dem på.Insidan av kortet. Jag hade bara några småbitar kvar av den lila cardstocken så därför blev det inte en hel ram runt det vita pappret, men det gjorde inget, jag tycker det blev snyggt såhär.

/Elli

2 kommentarer:

  1. Åh vilket fint kort, gillar stämpeln jättemycket. Vad duktig du är Elli :-) Visst är hon söt min lilla systerdotter :-) Kramis

    SvaraRadera
  2. Tack tack :) Ja hon var en riktig liten sötnos lilla Melissa. Fast hon ville inte visa sina ögon, hon bara sov hela tiden :)

    SvaraRadera