fredag 12 augusti 2011

Verner med paket

Hallojs!

Idag är det fredag igen och åter dags för veckans stämpel på Stämpelkällan. Nu är det gubben Verner som gäller och på den här stämpeln har han en hög med paket i knät. Så då fick det bli ett grattiskort i de lite gubbiga färgerna brunt, beige och grönt :)


Jag har även använt Grattis mörk bakgrund och den stämplade jag direkt på den beige cardstocken och jag blev allt lite förvånad när jag såg resultatet. Jag trodde stämpelfärgen skulle gå ner mer i strukturen, men det blev ett rutmönster istället! Det blev ju en rätt häftig effekt så det fick vara så. Jag har bara använt restpapper till det här kortet, därför är det lite mindre än vanligt, ca 12x12 cm.

Sen satte jag dit en gigantisk blomma och tre gigantiska brads som dekoration :) Bradsen har jag fått i ett gratis pysselpaket en gång och jag trodde aldrig jag skulle använda dem, men här funkade de faktiskt bra.


Insidan är enkel, bara två små restbitar bakom den beige fyrkanten. Alla kanter på papprena är chalkade med brunt.

Vill du ha chansen att vinna stämpeln med Verner så gå till Stämpelkällan och skriv en kommentar i veckans stämpel-inlägget. Vinnaren dras på söndag så håll utkik då!

/Elli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar