lördag 23 april 2011

Glad Påsk!

Hej!

Nu är det påsk och tiden går ju så fort så innan påsken är över måste jag ju visa mitt lilla fågelhus jag har gjort. Det är efter en mall som finns HÄR och jag har använt ett ljusgult omönstrat papper som bas, sen stämplade jag små lila blommor på de stora sidorna. Taket är wellpapp och där har jag satt två öljetter och ett lila band så man kan hänga det lilla huset någonstans. Satte även ett vitt papper att skriva på om man vill ge bort huset. Stämplarna är från stämpelkällan: Påskkycklingar på ägg (använde bara huvudet), Påsktuppen Herbert liten, Påskkycklingen Pim liten och Påskfjäder liten topp åt vänster. På sidorna satte jag gräs som Herbert och Pim kan traska runt i :) Alla kanter är chalkade.







Just det! Höll nästan på att glömma. Stämpelkällan har en utmaning just nu som pågår till den 28 april där man kan vinna 500 kr i presentkort. Gör något påskigt i lila och gult med stämpelmotiv från Stämpelkällan och du kan vara med i utmaningen. Klicka HÄR för mer info.

Glad Påsk allihop!

/Elli

2 kommentarer:

  1. Åhhh... vilket fantastiskt fint litet fågelbo du har gjort!!
    Jag som gillar askar & så´nt kanske ska prova!
    Ha en riktigt trevlig fortsättning på helgen!!
    Kramizz

    SvaraRadera
  2. Super gullig fågelholk du gjort. Tänk att ha en stort påskris och fylla det med sådana små miniholkar, vore jätte fint! Glad Påsk!
    Kram!

    SvaraRadera